Active Yoga

Referenties

Onze klanten en hun bevindingen

M.DS uit Waasten

M.DS uit Waasten

Een paar maanden terug werd ik door verwezen naar deze praktijk voor een blessure aan mijn rug. Toen ik daar aankwam werd ik er meteen met open armen ontvangen en was ook al onmiddelijk op mijn gemak. De kiné’s hier zijn heel erg vriendelijk en ook zeer goed in het behandelen van hun patiënten. Zelf heb ik al een paar kiné’s gehad en allemaal waren ze heel erg leuk om mee samen te werken. Als je zoals mij al een paar keer bent geweest, besef je zelf dat je toch wel een band schept met de kiné’s. Langs de ene kant is het misschien wat minder leuk om geblesseerd te zijn, maar ik kom heel graag naar de praktijk in Waregem. Als ik nooit mijn blessure had gehad had ik misschien nooit zo'n toffe mensen leren kennen.
 
A.A. uit Kortrijk

A.A. uit Kortrijk

Goede intake --> voldoende tijd om na te gaan wat er aan de hand is. Leuke opbouw en variatie in oefeningen. Goed materiaal maar ook uitleg hoe je oefeningen thuis kan doen ''met een oude voetbalsok''.
J.D., Wielrenner

J.D., Wielrenner

Goede en persoonlijke begeleiding. Grote progressie gemaakt afgelopen jaren dankzij diverse trainingstools. Ook na een operatie goed gesoigneerd geweest!
T.E., uit Celles

T.E., uit Celles

Na een pijnlijke knieoperatie stonden jullie voor mij klaar om mij als zelfstandig bedrijfsleider zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Na bijna een jaar revalideren kan ik nu terug alles doen wat ik wil. Ondanks een drukke agenda motiveerden jullie mij steeds om mijn afspraken na te komen. Nu weet ik waarom. Bedankt!!!
F. VDW, Kruishoutem

F. VDW, Kruishoutem

Als gepassioneerd jogger heb ik enkele maanden terug een ontsteking aan de patellapees laten behandelen bij Callewaert-Wemel. Naast een perfecte behandeling van de ontsteking door één van de kinesisten, werd er nadien in de revalidatiezaal vooral gewerkt aan blessurepreventie naar de toekomst toe. Door specifieke oefeningen te doen met als doel het kniegewricht te versterken, loop ik sindsdien opnieuw 100% pijnvrij! De enorme ervaring van Vincent en Manu op het gebied van sportkinesitherapie is een groot pluspunt, ook voor de hobbymatige sporter.
MC.S uit Waregem

MC.S uit Waregem

Ik ben blij dat ik al goed gevorderd ben. Ook zeer tevreden met de mensen die mij behandelen; deze zijn zeer vriendelijk en doen hun werk correct. Ik vind het ook zeer leuk dat er na de behandeling extra oefeningen uitgevoerd kunnen worden.
J.D. uit Zwevegem

J.D. uit Zwevegem

Ik ben tevreden over de revalidatie, er is vordering te merken in mijn blessure! Je hebt het gevoel dat je echt iets gedaan hebt als je terug naar huis gaat ( niet bij alle kiné's het geval). De accommodatie en organisatie is ook zeer goed!
M.V. uit Waregem

M.V. uit Waregem

Ik ben heel tevreden over de kiné en vooral van mijn persoonlijke kinesiste Barbara!
G.D. uit Waregem

G.D. uit Waregem

Super opvolging keer na keer, accommodatie heel modern en up to date en een soepel uurschema!
Jeremy Lenaerts, R.C. Narbonne

Jeremy Lenaerts, R.C. Narbonne

Graag wou ik nog eens benadrukken dat ik erg tevreden ben van jullie begeleiding. Afgelopen maand zorgde jullie team ervoor dat ik als pro rugbyspeler snel vooruitgang boekte in mijn revalidatie. Ook mijn algemene conditie verbeterde dankzij jullie individuele begeleiding. Kortom, het was een plezier om met jullie samen te werken!
H.D. uit Waregem

H.D. uit Waregem

Super goed! Professionele aanpak in een moderne accommodatie met de nieuwste toestellen.
W.V. uit Ieper

W.V. uit Ieper

In Juli 2013 werd ik artrhoscopisch geopereerd aan een labrumletsel van de heup. Omdat er veel tijd over gegaan was, kon het letsel chirurgisch niet "volledig" hersteld worden. De revalidatie na de operatie (in een andere praktijk) bracht niet het verhoopte resultaat. 
Mijn heup bleef heel gevoelig en de stabiliteit in de heup was weg. In ruglig kon ik mijn rechterbeen niet gestrekt opheffen.
De chirurg stelde een tweede ingreep voor om mijn M. psoas te verlengen.
Via via kwam ik bij Callewaert-Wemel. Na een intake gesprek verzekerde Manu mij dat een tweede operatie niet aan de orde was.
Hij stelde mij een specifiek revalidatieprogramma voor ter versterking van de M. psoas door middel van bekken-, buik-, en rugspieroefeningen.
De begeleiding was zeer professioneel. Zonder dat je het als patiënt merkt, wordt toch altijd (en soms zelfs via een omweg) gewerkt op het doelgebied.
De oefeningen zijn zeer afwisselend en plezant.
Na een jaar revalidatie is de pijn aan mijn heup omzeggens verdwenen. Ik heb zeer veel aan stabiliteit gewonnen. 
Ik ben vooral blij dat een tweede operatie niet nodig is geweest.
C.C. uit Waregem

C.C. uit Waregem

Ik had wat drempelvrees toen ik de eerste keer naar Callewaert-Wemel ging. Ik ben een recreatieve jogger, helemaal geen topsporter, en twijfelde dus wel even of ik hier aan het juiste adres was. Dit bleek helemaal onterecht. Je krijgt echt een revalidatie op maat. Ze houden rekening met je profiel, je tempo, … Ondertussen voel ik me goed thuis in de sportzaal!
A.DR. uit Gent

A.DR. uit Gent

Ik voelde me onmiddellijk thuis in de praktijk door de zeer enthousiaste kinesitherapeuten. De persoonlijke & professionele begeleiding in hun zeer ruime oefenzaal hebben mijn snelle sporthervatting mogelijk gemaakt! TOPpraktijk!! 
N.D. uit Waregem

N.D. uit Waregem

Ik had eerst wat schrik door de vele topsporters in de praktijk, maar ze behandelen - letterlijk en figuurlijk - iedereen even spontaan en professioneel. Topkinesisten in een leuke sfeer. Maar er moet gewerkt worden.
S.C. uit Waregem

S.C. uit Waregem

Professionalisme pur sang! Enthousiasme op en top!
Enkele eigenschappen die er voor zorgen dat pijn ook een beetje fijn kan zijn.
Bedankt voor de goede zorgen!
T.J. uit Kuurne

T.J. uit Kuurne

Tijdens de judotraining had ik mijn voorste kruisband gescheurd. Na de operatie ben ik bij verschillende kinesisten in behandeling geweest. Na drie maanden wou ik meer oefeningen doen maar door de kleine ruimte en tekort aan specifieke toestellen ben ik op zoek gegaan naar een andere kinépraktijk. Na een zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen bij Callewaert-Wemel. Vanaf de eerste weken na de overstap voelde ik dat mijn progressie sneller ging. Er zijn veel toestellen gespreid over een heel grote ruimte en je vindt er alles wat je nodig hebt van materiaal. Daardoor moet je bijna niet wachten op iemand om je oefeningen te kunnen doen. Daarenboven is het een heel vriendelijk team. Ik raad het aan iedereen aan die een goede behandeling wil krijgen.
 
E.M. uit Deinze

E.M. uit Deinze

De combinatie van een licht fietsongeval 2 jaar geleden en een 30 jaar oude scoliose, resulteerde in een in een regelmatige blokkage van nek tot onderrug, slapeloze nachten door de pijn in mijn schouder, zelfs misselijkheid en hoofdpijn.  Na vele onderzoeken in het UZ Gent raadde prof. Vandenbossche  mij een spartanovatest aan. Niet goed wetende wat dit inhoudt, maakte ik een afspraak bij Callewaert-Wemel.
Na een grondig verkennend gesprek en de 'spartanovatest' was het voor mijn kinesist Reinout snel duidelijk wat hij met mij moest aanvangen. Na een paar triggerpuntbehandelingen was de schouderpijn als gevolg van het fietsongeval verleden tijd en ik kon weer doorslapen. Terzelfder tijd leerde hij mij eenvoudige oefeningen aan, die ik ook thuis gemakkelijk kan doen. De persoonlijke begeleiding van Reinout bij de spartanova-oefeningen begon al snel resultaat te tonen. Mijn houding werd beter, ik kon beter ademen en kreeg meer energie. Dit motiveerde mij om vol te houden en verder te doen om nog te verbeteren.
Na 4 maanden op controle bij prof. Vandenbossche, wist die niet wat die zag. De scoliose toont een enorme verbetering. Wat niet lukte in de jaren waarin ik nog groeide, is nu voor een groot stuk rechtgezet. Mijn lichaam is weer in evenwicht, mijn spieren zijn sterker en ik durf weer te bewegen. Dit had ik al veel vroeger moeten doen!
Die oefeningen blijf ik onderhouden, thuis. En duikt er toch nog en probleem op, dan weet ik nu waar ik terecht kan. 
A.D. uit Deerlijk

A.D. uit Deerlijk

Wat er speciaal is aan de praktijk Callewaert-Wemel is dat het zeer motiverend werkt om anderen rondom jou te zien zwoegen om hun doel te bereiken. Je hebt het gevoel dat je er nooit alleen voor staat. De kinesisten passen de oefeningen snel en adequaat aan aan de noden van de patiënt. Ze zijn bezorgd, vriendelijk en zijn kenners in hun vak.
M.V. uit Roeselare

M.V. uit Roeselare

Goede begeleiding! Mooi centrum met professionele toestellen.