Active Yoga

Nieuws

Testdagen bij Callewaert-Wemel op 2 & 3 juli
Bekijk alle artikels

Testdagen bij Callewaert-Wemel op 2 & 3 juli

Tijdens het weekend van 2 & 3 juli organiseren wij vanuit Callewaert-Wemel enkele testmomenten om het brede publiek kennis te laten maken met 2 nieuwe en veelbelovende items binnen de sportmedische wereld: de EXO L Brace en Sportkompas.

De revolutionaire enkelbrace EXO-L komt als geroepen voor mensen die vaak hun enkel omslaan of sporters die geremd worden in hun sport door een instabiele enkel.

 Deze brace is vernuft in zijn eenvoud en volledig op maat gemaakt op basis van een 3D-scan. Hij biedt ondersteuning precies op het moment dat de enkel dreigt te verzwikken, maar garandeert voor het overige een volledige bewegingsvrijheid. De enkelband bootst de menselijke anatomie na en blokkeert volgens het principe van een autogordel één specifieke beweging die voorkomt dat een blessure ontstaat. Naast het feit dat de EXO-L als enige brace op de markt de bewegingsvrjiheid van de enkel bewaart, heeft de brace ook een heel hoge duurzaamheid en is er in tegenstelling tot andere oplossingen geen wrijving van tape of brace in de schoen.
Tijdens het weekend van 2 en 3 juli kan vrijblijvend een scan van de enkel gemaakt worden en kan deze comfortabele brace op verschillende mogelijkheden getest worden zodat u kan ervaren hoe de brace aanvoelt. Tijdens dit event geldt een exceptionele event-korting.
Voor meer info of inschrijvingen kan u terecht bij Evelyn via evelyn@callewaert-wemel.be

Naast de voorstelling van de Exo L brace wordt ook Sportkompas aan u voorgesteld door onze physical coach. Deze talent-detectietest heeft als doel kinderen van 6 tot 12 jaar te stimuleren om aan sport te doen en ook aan het sporten te blijven.
Uit onze ervaring horen wij regelmatig dat kinderen pas op latere leeftijd beseffen dat ze de verkeerde sportkeuze gemaakt hebben. Aan de hand van een testbatterij van 12 testen kunnen wij advies geven bij welke sport hun specifieke talenten het best aanleunen, waardoor ze reeds op jonge leeftijd de juiste sport kiezen en zo hun kans op succeservaring binnen die specifieke sport verhogen.
Samengevat biedt Sportkompas richtinggevend advies voor een bepaalde sportdiscipline waardoor het kansen biedt om sporttalent beter te ontwikkelen.
Tijdens de testdagen krijgen kinderen aan de hand van verschillende testen (flexibiliteit, kracht, coördinatie en snelheid) een rapport met advies over welke sport het meest aanleunt bij hun specifieke talent. Wie meer info over deze testen wenst, of zich wenst in te schrijven, kan hiervoor mailen naar davy@callewaert-wemel.be

We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen tijdens onze testdagen (2-3 juli)!
 
Team Callewaert-Wemel


Lees meer

Nieuws & Media
www.youtube.com/watch?v=CZkafqjt9aM

Christophe Lepoint (KVK) over zijn vlot herstel bij Callewaert-Wemel

De revalidatie verloopt voorspoediger dan vooropgesteld.


www.youtube.com/watch?v=aFBi-nx0aaQ

Gary Kagelmacher

Ik werk hier elke dag heel hard.www.youtube.com/watch?v=2GXH0OrkeWc

Revalidatie Chanot & De Smet (KVK-TV)

"Voor onze revalidaties doen wij steeds beroep op de ervaring van Callewaert-Wemel."


www.youtube.com/watch?v=Ha0UuEiIDLE

Hein Vanhaezebrouck over Callewaert-Wemel

"Topkwaliteit in België"


Bekijk alle artikels